La Castanyada oferirà una tarda-nit de diversió i terror el 31 d’octubre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / La Castanyada oferirà una tarda-nit de diversió i terror el 31 d’octubre

La Castanyada oferirà una tarda-nit de diversió i terror el 31 d’octubre

La Castanyada 2022 arribarà el 31 d’octubre a Alpicat amb un seguit de propostes per tal de fer gaudir petits i grans en aquesta diada tan assenyalada.

Així, durant tota la tarda es farà un recorregut de cases encantades, prèviament al qual es publicarà un mapa amb les cases inscrites perquè tothom les pugui anar a visitar.

A les 17.00 hores, a l'edifici de La Unió (entrada pel carrer Major), hi haurà una ‘Residència de contes macabres’ a càrrec del grup El Sidral, amb sessions de 20 minuts.

En aquest mateix edifici, però amb entrada per la plaça La Unió, es farà el Passatge del terror infantil (gratuït), amb inici a les 19.15 hores i diverses sessions durant el vespre.

I a les 21.00 hores serà el torn per al Passatge del terror per a adults (entrada: 2€ per persona), amb diferents sessions durant la nit. Hi haurà venda de castanyes, entrepans i refrescos per a tota la família a la mateixa plaça.

Les entrades (també per al Passatge infantil, que és gratuït) es poden adquirir anticipadament AQUÍ. Per als passatges també s'habilitarà la venda de forma presencial en el moment de realitzar el passatge fins a esgotar les entrades.

Més informació a:
- 638277326
- instagram.com/clubjovealpicat
- joventut@alpicat.cat

Cartell castanyada 2022 petita.jpeg

 

  • Compartir