Informació sobre l’elecció del Pubillatge d’Alpicat 2024 els dies 16 i 17 de maig — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Informació sobre l’elecció del Pubillatge d’Alpicat 2024 els dies 16 i 17 de maig

Informació sobre l’elecció del Pubillatge d’Alpicat 2024 els dies 16 i 17 de maig

L'Ajuntament d’Alpicat informa que els dies 16 i 17 de maig es farà la votació per triar les pubilles i els hereus d'Alpicat de l'any 2024.

Les paperetes de vot, que inclouen tots i totes les joves candidates, s'estan repartint per les cases i també es poden recollir a  l'Ajuntament.

Les normes per a l'elecció i detalls de l'acte d'escrutini i altres podeu consultar-les aquí:

Per participar en l’elecció, assenyaleu amb una creu les noies i els nous que escolliu. Marqueu com a màxim 3 CREUS A CADA LLISTA (12 en total).

Cal dipositar la papereta del vot a la urna situada a les oficines de l’Ajuntament, durant els dies següents:

  • Dijous, 16 de maig de les 8.30 a 14 i de 17 a 19 hores.
  • Divendres, 17 de maig de les 8.30 a 14 i de 18 a les 20 hores.

CADA FAMÍLIA TÉ DRET A UN VOT que només podrà emetre una persona major d’edat integrant de la família (convivents en la mateixa adreça postal). No s’acceptaran vots delegats.

L’escrutini es realitzarà dissabte 18 de maig de 2024. En cas d’empat, guanyarà la persona que hagi nascut abans i en el cas d’empat de bessons o trigèmins es farà un sorteig.

El resultat es comunicarà uns minuts després de l’actuació musical del grup Forty Miles, el duet acústic proposa un viatge recorrent les 40 milles que duen al seu nom artístic a través dels clàssics del rock, el pop i el soul, a partir de les 12 hores a la sala La Unió.

  • Compartir