El comerç local ja llueix els arbrets decorats i apadrinats pels escolars, i que seran replantats després de Nadal — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / El comerç local ja llueix els arbrets decorats i apadrinats pels escolars, i que seran replantats després de Nadal

El comerç local ja llueix els arbrets decorats i apadrinats pels escolars, i que seran replantats després de Nadal

L’acció és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament, els centres educatius i el comerç adherit d’Alpicat.

Els establiments i comerços d’Alpicat ja llueixen els arbrets de Nadal apadrinats i decorats pels escolars del poble, i que després de festes seran replantats pels mateixos alumnes.

Aquesta acció respon a una iniciativa conjunta i col·laborativa entre l’Ajuntament, els centres escolars i el comerç adherit d’Alpicat, i es du a terme per tercer any consecutiu.

Concretament, una cinquantena d’arbrets han estat donats per l’Ajuntament als centres escolars (la Llar d’Infants L’Estel, l’Escola Doctor Serés i l’Institut d’Alpicat), els alumnes dels quals els han apadrinat per classes i els han decorat amb motius nadalencs. El següent pas ha estat cedir els arbrets als comerços i establiments d’Alpicat per tal que els llueixin durant aquest Nadal. Un cop acabades les festes, els arbrets seran retirats i els mateixos escolars els replantaran en diferents indrets naturals del terme.

Tot plegat s’emmarca dins la línia de suport i dinamització del comerç i l’economia locals que impulsa l’Ajuntament a través de la seva Regidoria de Promoció Econòmica, sense oblidar que amb aquesta acció els escolars s’involucren a nivell individual i com a col·lectiu en una acció que serveix per protegir el medi ambient i actuar enfront dels desafiaments del canvi climàtic.

Podeu veure més fotos en aquest ENLLAÇ.

A la imatge següent podeu veure el llistat complet d'establiments que col·laboren.

arbres OK

 

  • Compartir