El Carnaval torna a omplir de festa els carrers d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / El Carnaval torna a omplir de festa els carrers d’Alpicat

El Carnaval torna a omplir de festa els carrers d’Alpicat

Alpicat ha celebrat aquest dissabte el seu Carnaval, que ha tingut com a acte principal el 12è Concurs de Comparses i Carrosses.

La rua s’ha iniciat a l’esplanada de davant de la Biblioteca i, després de recórrer diferents carrers del poble, ha acabat a la sala La Unió. Allí ha tingut lloc la festa, que ha començat amb el repartiment de coca a càrrec de l’Associació de Dones d’Alpicat, ha seguit amb l’acte de lliurament de premis del concurs de comparses i carrosses, i amb una animació a càrrec de Campi Qui Pugui amb Disco Pinky. Després s’ha celebrat un sopar per agafar forces per a la continuació de la festa amb un concert de Shaddemn i el DJ Abel Purroy.

Pel que fa als resultats dels concursos, en el de carrosses el primer premi (100€ en vals bescanviables) ha estat per a Inadaptats, el segon (150€) per a Anarmorats i el tercer (100€) per a La Tribu d’Institució; i al de comparses, D’Alpicat al Cel s’ha endut el primer premi (100€), Alpicat Wash ha guanyat el segon (80€) i La Barbacoa s’ha adjudicat el tercer (60€).

Podeu veure més fotos al Facebook de l'Ajuntament.

CARNAVAL ALPICAT-0.jpg

CARNAVAL ALPICAT-1.jpg

CARNAVAL ALPICAT-2.jpg

CARNAVAL ALPICAT-3.jpg

  • Compartir