Alpicat viu la Diada de Catalunya amb la Pujada al Tossal i la Festa de la Catxipanda — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Alpicat viu la Diada de Catalunya amb la Pujada al Tossal i la Festa de la Catxipanda

Alpicat viu la Diada de Catalunya amb la Pujada al Tossal i la Festa de la Catxipanda

La caminada del dissabte al vespre i el tradicional dinar de colles van configurar la doble proposta.

Un any més, la Diada de Catalunya es va viure a Alpicat amb una doble proposta, la que van configurar la Pujada al Tossal i la Festa de la Catxipanda, en tots dos casos sota l’organització de l’Ajuntament i del Club Jove Alpicat.

Els actes van començar el divendres amb la Pujada al Tossal, que enguany arribava a la seva 27a edició. Els participants van iniciar el seu recorregut a les 9 del vespre del davant del Casal. En arribar a la Bassa dels Rovinals, es va fer la pujada al Tossal per fer el canvi d’estelada, i a la baixada, tots els presents van poder gaudir d’entrepans i beguda.

Quant a la Festa de la Catxipanda, aquesta era la seva 39a edició, i com és habitual es va celebrar el dia de la Diada al Parc del Graó, que va obrir les seves portes a les 7 del matí per a la preparació de les parcel·les de les colles assistents. Un bon esmorzar va servitrper agafar forces per a un matí que va incloure un parc infantil amb castells inflables a les pistes cobertes i la música de la xaranga Estrella Band, que va amenitzar una jornada que va acabar amb el tradicional dinar de les colles.

Captxipanda-1.JPG

Captxipanda-2.JPG

Tossal-1.JPG

Tossal-2.JPG

  • Compartir