Alpicat celebrarà el seu primer ‘Posa’t la Gorra!’ el 15 de maig al Parc del Graó — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Alpicat celebrarà el seu primer ‘Posa’t la Gorra!’ el 15 de maig al Parc del Graó

Alpicat celebrarà el seu primer ‘Posa’t la Gorra!’ el 15 de maig al Parc del Graó

L’esdeveniment ofereix una prova d'orientació i una festa amb zumba, animació infantil, lectura del manifest de l’AFANOC i un sorteig solidari

L'AFANOC Lleida (Associació de Nens amb Càncer) i l’Ajuntament d’Alpicat han unit esforços per tal de posar en marxa a la localitat per primera vegada la campanya del ‘Posa't la Gorra!’, que culminarà amb una festa el 15 de maig a les Pistes Cobertes del Parc del Graó.

Així s’ha donat a conèixer aquest dimarts durant la presentació de la iniciativa, en un acte que s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Alpicat i que ha comptat amb la participació de l’alcalde Joan Gilart; el primer tinent d’alcalde Antonio Tornos; de la regidora Teresa Mayoral, i de la responsable de Comunicació de l’AFANOC Lleida, Rebeca Ríos.

Tal com ha explicat Rebeca Ríos, l'objectiu de la jornada és sensibilitzar la societat de l'existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i recaptar fons per pal·liar amb els serveis de l’AFANOC les necessitats que se'n deriven a partir del diagnòstic.

Per la seva part, Joan Gilart ha expressat la satisfacció de l’Ajuntament pel fet de poder col·laborar en una causa “tan especial i important com aquesta”, de fer-ho per primera vegada al poble i ha animat a tots els veïns i veïnes a participar-hi.

L’esdeveniment, previst pel diumenge 15 de maig, oferirà una prova d'orientació )9.00 h) i una festa (11.00 hores) a les Pistes Cobertes del Parc del Graó, amb zumba, animació infantil, lectura del manifest de l’AFANOC i un sorteig solidari. Per assistir-hi només a la festa cal portar la gorra, que en aquesta ocasió ha estat dissenyada per Mari Ito i que es pot comprar als punts de venda o el mateix dia a la festa.

Els fons aconseguits serviran per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer, millorant les seves condicions a l’hospital i donant suport psicosocial a la seu de Lleida i des de la Casa dels Xuklis, el recurs temporal amb el qual compta l’AFANOC a Barcelona per a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament.  

GORRA

gorra

  • Compartir