Lluís Ropero i Sònia Gualdo, guanyadors de la 17a edició del Duatló d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Lluís Ropero i Sònia Gualdo, guanyadors de la 17a edició del Duatló d’Alpicat

Lluís Ropero i Sònia Gualdo, guanyadors de la 17a edició del Duatló d’Alpicat

La cita aplega prop de 300 participants entre les seves tres modalitats en una jornada que esdevé una festa esportiva i lúdica.

Lluís Ropero, en la categoria masculina, i Sònia Gualdo, en la femenina, han estat els guanyadors de la 17a edició del Duatló d’Alpicat. La prova s’ha celebrat aquest diumenge amb prop de 300 participants entre les tres modalitats que proposava.

Organitzada per l‘Ajuntament i Duatló Alpicat, la jornada ha esdevingut una veritable festa esportiva i lúdica que ha tingut el seu centre d’operacions a l’esplanada del davant del Parc del Graó. Des d’allí han pres la sortida les tres propostes que s’oferien, de les quals només una, el Duatló, era competitiva. Aquesta presentava un format de 6 km de cursa atlètica, 24 km de BTT i 1,8 km més de cursa atlètica per acabar.

En aquesta modalitat, el guanyador masculí ha estat Lluís Ropero, del Club Triatló Prosan, amb una marca d’1.36.53, seguit de Gerard Rodríguez (Rayoteam), segon amb 1.41.00, i d’Andrés Zapater (Hinaco CC Monzón), tercer amb 1.41.11. En veterans, el millor en homes ha estat l’independent Martí Sabater amb 1.50.29, mentre que Xavi Aran (Club Excursionista Alpicat) ha estat el millor alpicatí amb un temps de 2.02.08.

En l’apartat femení, victòria per a Sònia Gualdo (Atlètic Santa Fe) amb un temps de 2.06.21, acompanyada al podi per la independent Laia Gil, segona amb 2.09.55, i per Laia Nadal (Xafatolls), tercera amb 2.14.28. En el capítol femení, tant la categoria de veteranes com la de millor alpicatina han quedat deserts.

Pel que fa a les modalitats no competitives, el Duatló Popular ha comptat amb 1,8 km de cursa atlètica i 6 km de BTT, mentre que la Marxa eBike s’ha desenvolupat sobre un recorregut de 20,5 km.

Resultats al marge, l’objectiu de l’organització era oferir una jornada d’esport i diversió, apta tant per a participants que buscaven un format més competitiu (Duatló) com per aquells que volien apostar per un caire més familiar i a l’abast de tothom (Duatló Popular), i donant també cabuda al cada cop més nombrós grup d’usuaris d’eBikes. Les inscripcions donaven dret a samarreta, bossa, esmorzar i participació en diferents sortejos.

Podeu consultar les classificacions del Duatló, que era l’única modalitat competitiva, clicant AQUÍ.

Podeu veure més imatges del Duatló clicant a FOTOS.

podium absolut.jpg

Podium fem.jpg

  • Compartir