Les Estades de Lleure d’Alpicat, en marxa des de dilluns amb les xifres més elevades de participació — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Les Estades de Lleure d’Alpicat, en marxa des de dilluns amb les xifres més elevades de participació

Les Estades de Lleure d’Alpicat, en marxa des de dilluns amb les xifres més elevades de participació

El primer torn compta amb 250 nois i noies, mentre que el segon aplegarà 200 participants més.

Aquest dilluns es va donar el tret de sortida del primer torn de les Estades de Lleure d’Alpicat 2023, que en aquesta ocasió ofereixen les xifres de participació més elevades de les seves 19 edicions.

Aquest primer torn compta amb 250 participants, mentre que el segon posarà en moviment 200 alumnes més, per un total de 450 nois i noies que gaudiran d’unes de les estades més veteranes de les comarques de Ponent. A aquests xifres hi cap afegir els monitors/es, premonitors/es, practicants i personal d'assistència, que vetllen per tal que tot es desenvolupi amb normalitat.  

Organitzades per l’Ajuntament, aquestes estades arriben enguany a la seva edició número 19. Ho fan, com és habitual, distribuïdes en dos torns, el primer del 3 al 14 de juliol i el segon del 17 al 28. Van adreçades a infants i joves d’edats compreses els 6 i els 15 anys.

Pel que fa a les activitats, totes elles supervisades per un equip força complet, les Estades de Lleure d’Alpicat ofereixen els jocs i esports bàsics (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge handbol, vòlei, tennis, futbol escalada, pàdel,...), jocs tradicionals, jocs cooperatius, activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ...) i altres activitats complementàries, com ara manualitats, gimcanes, curses d’orientació o piragüisme, sense oblidar les activitats aquàtiques a la piscina municipal i a altres instal·lacions de fora del municipi, així com una nit d’acampada.

Estades Alpicat-1.JPG

Estades Alpicat-4.JPG

  • Compartir