Les Estades de Lleure d’Alpicat compleixen 20 anys de trajectòria — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Les Estades de Lleure d’Alpicat compleixen 20 anys de trajectòria

Les Estades de Lleure d’Alpicat compleixen 20 anys de trajectòria

Es desenvolupen en dos torns, el primer de l’1 al 12 de juliol, i el segon del 15 al 26, i amb una xifra superior als 400 participants.

Ho fan, com és habitual, en dos torns, el primer dels quals es va posar en marxa el dilluns 1 de juliol i acabarà aquest divendres, dia 12, mentre que el segon es desenvoluparà del 15 al 26 de juliol. El primer torn compta amb 250 alumnes repartits en 18 grups, mentre que al segon hi haurà 168 alumnes en 13 grups. Les Estades van adreçades a infants i joves d’edats compreses entre els 6 anys (nascuts al 2018) i els 15 anys (nascuts al 2009).

Pel que fa a les activitats que es duen a terme, sempre sota la supervisió d’un nombrós grup de monitors, principalment es fan activitats de lleure (jocs tradicionals, manualitats, dinàmiques, gimcana, aquàtiques a la piscina,...), encara que també n'hi ha algunes d'esportives (jocs i esports amb pilota, amb raqueta,...). També hi ha una acampada l'últim dijous de cada torn que s'enllaçarà amb el dia de cloenda, que és el darrer divendres, en què es fan activitats especials. De la mateixa manera, hi ha previstes excursions per al primer dimecres de cada torn.

ESTADES.JPG

  • Compartir