La Cursa de la Dona aplega 150 participants en una cita solidària amb l’Associació Contra el Càncer Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / La Cursa de la Dona aplega 150 participants en una cita solidària amb l’Associació Contra el Càncer Alpicat

La Cursa de la Dona aplega 150 participants en una cita solidària amb l’Associació Contra el Càncer Alpicat

Miriam Campos, en la categoria absoluta, i Anna Martínez, en la de menors de 16 anys, guanyadores de la jornada.

Miriam Campos, en la categoria absoluta, i Anna Martínez, en la de menors de 16 anys, s’han proclamat guanyadores de la 7a Cursa de la Dona d’Alpicat, celebrada aquest diumenge i que ha aplegat al voltant de 150 participants.

La prova s’ha desenvolupat sobre un recorregut únic de 6 km que es podien completar corrent o caminant, amb sortida i arribada a la zona del Parc del Graó. S’havien establert dos categories, totes dos femenines, atès que els homes podien participar però no optaven als podis. A la categoria absoluta, la guanyadora ha estat Miriam Campos seguida de Pilar Suñén (segona). i de Albina Aldomà (tercera).

Pel que fa a la categoria de menors de 16 anys, Anna Martínez ha estat la primera en creuar la línia se meta, seguida de les germanes Aina i Alba Ruiz, segona i tercera, respectivament, que han completat el podi.

La cita ha tingut caire solidari, atès que la totalitat dels diners recollits per les inscripcions s’han destinat a la investigació contra el càncer a través de l'Associació Contra el Càncer Alpicat. A més, en acabar la cursa s’ha dut a terme una sessió de zumba a càrrec de Happy Step al pati de l'escola Doctor Serés. Totes les persones participants han rebut una samarreta i diferents obsequis. 

Podeu veure més fotos a les xarxes socials mde l'Ajuntament.

_Cursa Alpicat-5.JPG

  • Compartir