El segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, des del dilluns amb 200 participants — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / El segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, des del dilluns amb 200 participants

El segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, des del dilluns amb 200 participants

Les Estades de Lleure d’Alpicat ja es troben immerses de ple en el seu segon torn, que es va posar en marxa aquest dilluns amb 200 participants.

Aquesta xifra, afegida als 250 que van prendre part al primer torn, suposen un global de 450 nois i noies, el que representa la participació més elevada de les 19 edicions de les Estades d’Alpicat. El segon torn se celebrarà fins al divendres 28 de juliol, mentre que el primer es va desenvolupar del 3 al 14 de juliol, tot plegat sota la supervisió d’un nombrós grup de monitors/es, premonitors/es, practicants i personal d'assistència.  

Organitzades per l’Ajuntament, aquestes estades arriben enguany a la seva edició número 19 i són unes de les més veteranes de la demarcació. Van adreçades a infants i joves d’edats compreses els 6 i els 15 anys. Pel que fa a les activitats que s’hi ofereixen, van des dels jocs i esports bàsics (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge handbol, vòlei, tennis, futbol escalada, pàdel,...), fins als jocs tradicionals, jocs cooperatius, activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ...), i això sense oblidar altres activitats complementàries, com ara manualitats, gimcanes, curses d’orientació o piragüisme, activitats aquàtiques a la piscina municipal i a altres instal·lacions de fora del municipi, així com una nit d’acampada.

Podeu veure més fotos d'aquest segon torn de les Estades clicant AQUÍ.

 Estades 00.JPG

 

  • Compartir