El segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, a tota màquina — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / El segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, a tota màquina

El segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, a tota màquina

Les Estades de Lleure d’Alpicat van posar en marxa aquest dilluns el seu segon torn, que compta amb 162 participants que s’afegeixen als 228 que van prendre part en el primer torn.

Aquesta és la 18a edició d’unes estades que són de les més veteranes de les comarques de Ponent. En el cas del segon torn, es desenvolupa des del dilluns passat fins al divendres 29, mentre que el primer va tenir lloc del 4 al 15 d’aquest mes.

Les estades van adreçades a joves nascuts/des entre 2007 i 2016 i que tenen al capdavant una trentena de monitors. Les activitats programades inclouen jocs i esports bàsics (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals, jocs cooperatius...), activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ, etc.) i altres activitats complementàries (manualitats, gimcanes, curses d’orientació, piragüisme,... i activitat aquàtica a la piscina municipal i altres instal·lacions de fora del municipi, a més d’una nit d’acampada.

Podeu veure més fotos de les Estades clicant AQUÍ.

Captura de pantalla 2022-07-20 a las 12.07.47.png

e2

  • Compartir