El Duatló d’Alpicat aplega 382 participants i corona Lluís Ropero i Laia Canals a la cursa llarga — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / El Duatló d’Alpicat aplega 382 participants i corona Lluís Ropero i Laia Canals a la cursa llarga

El Duatló d’Alpicat aplega 382 participants i corona Lluís Ropero i Laia Canals a la cursa llarga

David Perelló i Claudia Pulido s’imposen a la prova popular en una jornada que també ha ofert una Marxa eBike no competitiva.

El Duatló d'Alpicat ha reviscut aquest diumenge l’esperit de les seves millors diades en una jornada en què ha aplegat 382 participants que han pogut gaudir d’una festa esportiva i lúdica. Lluís Ropero i Laia Canals han estat els guanyadors de la cursa llarga en una jornada que també ha ofert una Marxa eBike no competitiva i una prova popular que ha tingut com a guanyadors David Perelló i Claudia Pulido.

Aquesta era la 16a edició del Duatló d’Alpicat, una cita en la que els participants podien optar entre tres modalitats: el Duatló Popular, que constava de 2'5 km de cursa atlètica i 7 km de BTT, el Duatló (7 km de cursa trail, 25 km de BTT i 3 km de cursa urbana) i la Marxa eBike (marxa no competitiva en eBike de 25 km).

Pel que fa a la prova reina, el Duatló llarg, ha estat el primer en posar-se en marxa i ha ofert premis en metàl·lic per als primers classificats (120€ i trofeu), per als segons (90€ i trofeu) i per als tercers (60€ i trofeu). A la categoria masculina, Lluís Ropero ha estat el vencedor amb una marca d’1.38.12, seguit d’Aleix Sellarés, segona amb 1.39.48, i d’Arnau Monzonís, tercer amb 1.40.42. En l’apartat femení, triomf clar de Laia Canals amb un registre de 2.05.34, seguida de Sònia Gualdo, segona amb 2.18.57, i de Violeta Sancho, tercera amb 2.20.42. També han estat premiats el millors alpicatins, que han estat Vicenç Muñoz i Xavi Aran. Tots dos han rebut un trofeu un val de compra de 50€ als comerços adherits d’Alpicat.

Pel que fa al Duatló Popular, apte per a tota la família, ha lliurat guardons en les categories d’infantils i d’adults (podi masculí i femení), de manera que els tres primers i les tres primeres de cada categoria han rebut un trofeu i un obsequi. Els més ràpids han estat, en la categoria masculina, David Perelló, guanyador amb un temps de 23.20, seguit de Cesc Parramona, sego amb 23.37, i de Fernando Chéliz, tercer amb 25.48; i en la femenina, Claudia Pulido, que s’ha imposat amb un registre de 27.00 pel davant de Maria Primo, segona amb 28.55, i de Laia Tituaña, tercera amb 28.56.

L’organització ha anat a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb el suport de Tramdur Alpicat, entitat que a més ha estat l’encarregada de dissenyar els circuits. Cal remarcar que aquesta edició significava el retorn a la normalitat plena per a la prova, atès que l’any 2021 no es va poder celebrar i que el 2022, tot i que es va fer, el Duatló va estar marcat per les restriccions sanitàries, com ara l’ús de la mascareta i les sortides esglaonades, a més de la suspensió dels actes paral·lels i un acte de lliurament de premis en què es va minimitzar la interacció social. En aquesta 16a edició, així doncs, s’ha recuperat el caire social i lúdic de la jornada, reeditant l’ambient festiu de la prova.

Podeu consultar les classificacions a:

Duatló Llarg

Duatló Popular

PODEU VEURE MÉS FOTOS AL FACEBOOK DE L'AJUNTAMENT D'ALPICAT CLICANT EN AQUEST ENLLAÇ.

TAMBÉ TENIU MÉS IMATGES DISPONIBLES CLICANT AQUÍ, ON TROBAREU LES FOTOS CEDIDES PER GUILLEM MARCO, AL QUAL VOLEM AGRAIR LA SEVA CONTRIBUCIÓ.

Duatló Alpicat-1.JPG

Duatló Alpicat-2.JPG 

 

  • Compartir