Alpicat torna a mostrar la seva cara més solidària amb la Cursa de la Dona, que ha col·laborat amb l’Associació contra el Càncer — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Alpicat torna a mostrar la seva cara més solidària amb la Cursa de la Dona, que ha col·laborat amb l’Associació contra el Càncer

Alpicat torna a mostrar la seva cara més solidària amb la Cursa de la Dona, que ha col·laborat amb l’Associació contra el Càncer

La sisena edició de la cita ha aplegat més de 150 participants i ha tingut com a guanyadores Júlia Díaz (categoria absoluta) i Clara Sisqués (categoria infantil).

Alpicat ha celebrat aquest diumenge la sisena edició de la seva Cursa de la Dona, una diada que, un cop més, ha anat més enllà de ser una cita atlètica, ja que ha col·laborat amb l'Associació Contra el Càncer a Alpicat i ha completat la seva proposta esportiva i benèfica amb una oferta lúdica.

Començant per l’apartat esportiu, la cursa s’ha desenvolupat sobre un recorregut únic de 6 kilòmetres amb sortida i arribada al Parc del Graó. Aquesta distància es podia completar corrent o caminant. La cursa ha estat oberta a la participació d’homes i dones, però només era competitiva per a les dones, amb podis femenins per a les categories infantil (menys de 16 anys) i absoluta (16 anys o més). En conjunt, el nombre de participants ha estat de més de 150

Quant als resultats, a la categoria absoluta, la victòria ha estat per la jove Júlia Díaz amb un temps de 26’31”, seguida de Laura Torres (27’20”) i Cristina Gas (28’30”) que s’han classificat segona i tercera, respectivament.

Pel que fa a la categoria infantil, les tres primeres han estat per aquest ordre: Clara Sisqués, Arlet Díaz i Martina Gastó.

Passant a la vessant benèfica, cal destacar que el preu de la inscripció era de 10€ per participant, i que la recaptació anirà destinada a la investigació del càncer d'endometri de l'Associació Contra el Càncer. Amb cada inscripció, els participants rebien el dorsal, una samarreta de l'esdeveniment i una bossa del/la corredor/a que ha comptat amb la participació de Rosco Fruit i Chimpanzee.

Per completar la festa esportiva, en acabar la cursa s’ha celebrat una màster class de Zumba Flower amb Happy Step, per tal que les persones participants i els seus acompanyants acabessin de sumar-se a una diada en què, un cop més, Alpicat ha mostrat la seva cara més solidària. La cita ha estat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació Contra el Càncer a Alpicat i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.

Podeu veure més fotos al Facebook de l'Ajuntament d'Alpicat.

CursaDonaAlpicat-1.JPG

  • Compartir