Activitat familiar en una jornada per donar sang i amb dos rutes saludables, el diumenge 28 a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Activitat familiar en una jornada per donar sang i amb dos rutes saludables, el diumenge 28 a Alpicat

Activitat familiar en una jornada per donar sang i amb dos rutes saludables, el diumenge 28 a Alpicat

Mou-te per la sang! permetrà gaudir de dos rutes en bici (12 km) o a peu (7 km) amb sortida al Parc del Graó i arribada a La Unió.

L' Ajuntament d'Alpicat, el Club Excursionista Alpicat, la Federació Catalana de Donants de Sang, l’Associació de Donants de Sang del Segrià i el Banc de Sang i Teixits han organitzat una activitat familiar: Mou-te per la Sang!

L’activitat es farà diumenge 28 d’abril i ens convida a conèixer l’entorn d’Alpicat i a fer-ho en família, per la salut i per la solidaritat.

Així, a partir de les 9.00 hores, amb el punt de sortida al Parc del Graó, podeu optar per una ruta en bici (12 km) o una ruta a peu (7 km), i en acabar, de les 10.00 h a les 14.00 h podeu donar sang al bar de La Unió (punt d’arribada de les rutes) demanant prèviament cita en clicant a CITA PRÈVIA. 

aA-sang.jpeg

  • Compartir