La Llar d’Infants L’Estel posa en marxa una campanya amb càpsules formatives per a pares i mares — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Ensenyament / Llar d'infants municipal / La Llar d’Infants L’Estel posa en marxa una campanya amb càpsules formatives per a pares i mares

La Llar d’Infants L’Estel posa en marxa una campanya amb càpsules formatives per a pares i mares

La Llar d’Infants L’Estel ha posat en marxa una campanya de caràcter didàctic adreçada a pares i mares i que s’articula mitjançant càpsules formatives.

Són, concretament, set càpsules formatives sobre temes d’interès i al voltant dels quals s’ofereix una informació que es considera que pot ser d’utilitat en el dia a dia. Els temes que es tracten són la febre en nens, accidents infantils, alimentació complementària (6-12 mesos), alimentació infantil (1-3 anys), cures del bolquer i operació bolquer, higiene i cura de la pell, i xumet i biberó. La professional que gestiona el contingut de les càpsules és Ainhoa Baucells, infermera especialitzada en pediatria i màster en cures intensives en neonatals.

Aquesta informació es canalitza cap als pares/mares i també es comparteix a les xarxes socials de L’Estel (Instagram) cada darrer divendres de mes, on pot ser consultada. La campanya es va iniciar a l’octubre i es preveu que duri fins al mes de juny, amb una aturada al desembre.

 

  • Compartir