Matrícules a la llar d'infants durant el curs 2024-2025 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Ensenyament / Llar d'infants municipal / Matrícules a la llar d'infants durant el curs 2024-2025

Matrícules a la llar d'infants durant el curs 2024-2025

Les sol·licituds d’escolarització a la llar d’infants municipal es presenten a l'Ajuntament durant el procés de preinscripció i matrícula, regulat pel Departament d'Educació, que es fa al mes de maig per començar al setembre.

Fora d’aquest termini i a partir de l’inici de les classes, les sol·licituds d’admissió s’atenen en el marc de les vacants existents.

Les famílies que estiguin interessades en alguna de les places vacants, poden presentar la sol·licitud a l'Ajuntament en el model oficial que es pot descarregar des d'aquí, adjuntant la documentació que s'hi especifica.

L’acceptació de places vacants es fa per rigorós ordre de sol·licitud i de la data que es vulgui incorporar l'infant. En el moment que no quedin places vacants, la resta de sol·licituds quedaran en llista d’espera.

Cal tenir en compte que per a poder escolaritzar un infant en la llar d'infants cal que tingui, com a mínim, 16 setmanes.

Preus per assistència d'infants a la llar d'infants d'AlpicatMatrícula 

Un cop validada i acceptada la sol·licitud de preinscripció, caldrà formalitzar la matrícula a l'Ajuntament i presentar la documentació següent:

  • Còpia del carnet de vacunacions de l'alumne/a. Si no es té el carnet de vacunacions, s'ha d'aportar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut de l'infant en el qual figurin les dosis de les vacunes rebudes amb les dates corresponents. Si el vostre fill o filla no ha estat vacunat per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal enviar un certificat mèdic oficial justificatiu.
  • DNI renovat amb l'adreça correcta, si el domicili al·legat no consta en el document. Cal adjuntar-lo fotocopiat.
  • 6 fotografies mida carnet de l’infant.
  • 3 fotografies més grans de l’infant (mida 10 x 15 aprox.).
  • Domiciliació bancària per on voleu pagar els rebuts mensuals (el podeu descarregar des d'aquest enllaç). El full haurà d'anar validat pel banc o acompanyat d'un certificat bancari.
  • Imprès dels drets d’imatge (el podeu descarregar des d'aquest enllaç).
  •  Autorització de les sortides que es realitzaran durant el curs escolar (l'emplenareu al centre escolar).
  • Autorització de recollida dels infants (l'emplenareu al centre escolar).
  • Fitxa de l’alumne (l'emplenareu al centre escolar).

______________________

Aquesta informació és vàlida llevat d'error tipogràfic.

  • Compartir