La Programació de Primavera de La Unió oferirà cinc espectacles del 28 de març a l’1 d’abril — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / La Unió / La Programació de Primavera de La Unió oferirà cinc espectacles del 28 de març a l’1 d’abril

La Programació de Primavera de La Unió oferirà cinc espectacles del 28 de març a l’1 d’abril

Es representaran en cinc dies consecutius aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa.

La Unió ja té a punt la Programació de Primavera, que inclou cinc espectacles, la majoria de caire familiar, que es podran veure en cinc dies consecutius, del 28 de març a l’1 d’abril, coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa.

La primera de les obres serà la menys infantil de les que formen el cartell, atès que va adreçada a un públic major de 12 anys. Es tracta de ‘Conservando memoria’, a càrrec de la companyia riojana El Patio Teatro, que es podrà veure el diumenge 28. Es tracta d’una peça que combina teatre i manipulació d’objectes i que proposa un joc de preguntes als avis, en un recorregut per esquivar la seva absència.

El segon espectable (dilluns 29) serà ‘El Patufet i els seus pares’, amb Teatre Nu, una obra familiar, apta per a totes les edats i que ens presenta una entranyable parella a qui agradava cantar i que van ser pares d’un infant molt i molt petit.

Dimarts 30 serà el torn per a ‘Els cistells de la Caputxeta’, una obra de teatre familiar, música, titelles i manipulació d’objectes a càrrec de Samfaina de Colors. L’espectacle ens fa partícips d’un gran descobriment: el famós cistell de la Caputxeta no n’era un de sol, sinó que en tenia dotze, un per a cada mes de l’any, i tots carregats de poesia i de cançons.

‘Loïc’ és el títol de l’obra que es podrà veure dimecres 31 amb UN Teatre. Es tracta d’una peça recomanada per a majors de 7 anys i que ens planteja un relat sensible sobre la solitud, les pors, el dol i l'abandonament social en el que es troba la majoria de la nostra gent gran.

El cicle es tancarà el dijous 1 d’abril amb ‘Ricky, el professor de tenis’, un espectacle que forma part del circ de primavera del festival Circ Picat que cada any se celebra a La Unió coincidint amb el Dia Mundial del Circ. Clown, acrobàcia, equilibri i malabars formen part d’una obra que té com a protagonista un personatge que s’ho té molt cregut.

Tots els espectacles es representaran a partir de les 18.00 hores i les entrades es podran adquirir online en aquest ENLLAÇ o bé a través de l’App de l’Ajuntament d’Alpicat. Els preus seran de 5 euros per al públic en general i de 3 per als titulars del carnet dels Amics de La Unió, tret del darrer espectacle, que tindrà un preu de 3 euros per al públic en general i que serà gratuït per als Amics de La Unió.

  • Compartir