La companyia lleidatana La Baldufa obre l’11a edició de Circ Picat amb la seva primera producció de circ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / La companyia lleidatana La Baldufa obre l’11a edició de Circ Picat amb la seva primera producció de circ

La companyia lleidatana La Baldufa obre l’11a edició de Circ Picat amb la seva primera producció de circ

L’espectacle inaugural, ‘Amal, s’ha pogut veure aquest dijous al vespre, mentre que divendres es podrà gaudir de les companyies Inhabitants, Circo Franela i Soon Circus. Una de les representacions programades pel diumenge, ‘H’, de La Corcoles, s’ha hagut de suspendre i ha estat substituïda per ‘Nada!’, amb Nostraxladamus.

CircPicat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat s’ha posat en marxa aquest dijous al vespre amb la representació de l’espectacle inaugural, ‘Amal’, la primera producció de circ de la companyia lleidatana La Baldufa.

Aquesta obra ha suposat el tret de sortida de l’11a edició del festival, que se celebrarà fins diumenge 7 de juliol a Alpicat. Cal destacar que La Baldufa ha estat en residència a Alpicat i que ‘Amal’, que es va estrenar a FiraTàrrega, tracta el tema dels refugiats i té com a eix les acrobàcies. L’obra explica la història d’Amal, una jove que, després de viure els horrors de la guerra, ha hagut de deixar el seu país per buscar refugi a Europa. No sap que, en aquell indret, una altra noia també ha buscat refugi per escapar de les seves pròpies angoixes i preocupacions. ‘Amal’, que significa esperança en àrab, és una història sobre les persones, la vida i l’esperança de crear un món millor.

Circ Picat continuarà aquest divendres amb tres propostes: ‘L’illa del tresor’, amb Inhabitants, a La Unió, de moviment i teatre d’objectes; dos representacions de l’obra ‘Equipaje de mano’, amb els argentins Circo Franela i els seus ports acrobàtics, a l’Espai Taverna; i ‘Gregarious’, amb la companyia català-sueca Soon Circus (Pista), amb acrobàcia, màstil i bàscula. El dissabte 6 serà el dia gran de Circ Picat, amb un total de 10 representacions, mentre que el diumenge 7, darrer dia del festival, oferirà altres cinc propostes. Aquestes cinc propostes eren inicialment sis, però, lamentablement, una de les representacions programades, l’espectacle ‘H’, de La Corcoles, s’ha hagut de suspendre per la lesió de una de les components de la companyia, Marina Moya. En el seu lloc s’ha programat ‘Nada!’, de la companyia Nostraxladamus, un espectacle d’equilibrisme còmic sobre estructura autònoma de gran format.

Podeu trobar més informació a INFO.

Podeu comprar les entrades per als espectacles de pagament a ENTRADES.

Podeu veure més fotos i vídeos a les xarxes socials de l'Ajuntament.

CIRC PICAT-4.jpeg

CIRC PICAT-2.jpeg

CIRC PICAT-3.jpeg

CIRC PICAT-7.jpeg

  • Compartir