Els francesos Tripotes, els etíops Kine Circus, els belgues 15Feet6 i Guillem Albà, caps de cartell de la desena edició de Circ Picat, que comença aquest dijous — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Circ Picat / Els francesos Tripotes, els etíops Kine Circus, els belgues 15Feet6 i Guillem Albà, caps de cartell de la desena edició de Circ Picat, que comença aquest dijous

Els francesos Tripotes, els etíops Kine Circus, els belgues 15Feet6 i Guillem Albà, caps de cartell de la desena edició de Circ Picat, que comença aquest dijous

Se celebrarà fins diumenge amb un total de 20 representacions a càrrec de 15 companyies internacionals.

Els francesos Tripotes, els etíops Kine Circus, els belgues 15Feet6 i el català Guillem Albà seran els caps de cartell de la desena edició de Circ Picat, que comença aquest dijous a Alpicat.

La companyia francesa Tripotes serà precisament la que signarà l’actuació inaugural, ‘Encore une Fois’. Es tracta d’un espectacle a partir del redescobriment acrobàtic, amb elements innovadors i que es podrà veure a l’espai Pista.

Quant als etíops Kine Circus, seran els protagonistes de l’espectacle que tancarà la jornada central, la del dissabte, amb la representació de ‘Greed’. Kine Circus són set artistes criats en el món del circ a Addis Adeba, disposats a compartir la seva alegria amb el públic i que utilitzen el circ per explorar la condició humana incorporant l’autèntica identitat cultural etíop en el seu treball, amb acrobàcies increïbles i moviments impossibles.

Pel que fa a Guillem Albà, oferirà una doble representació de ‘Ma solitud’ a La Unió. Es tracta del nou espectacle d’Albà, que suposa una tornada a les seves arrels: el seu característic univers visual, aquesta vegada a través dels titelles i la comicitat de petit format, i d’una vibrant experiència col·lectiva de proximitat.

I el mateix diumenge, però com a espectacle de cloenda de Circ Picat, es podrà veure a l’espai Pista ‘League&Legend’, dels belgues 15Feet6. Es tracta d’una oda acrobàtica a la creativitat i a la resistència amb una petita dosi de competició mitjançant la qual 15feet6 ompliran Circ Picat de comèdia visual, sorpreses, emocions i salts.

Cal destacar que Circ Picat oferirà en conjunt 20 representacions i espectacles en 7 espais (Pista, Rúbies, Roure, La Unió, Taverna, Carpa i Molí) de la mà de 15 companyies catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i internacionals. Per celebrar els 10 anys del festival, l’organització, a càrrec de l’Ajuntament d’Alpicat, ha decidit que tots els espectacles de carrer –la gran majoria– siguin gratuïts, de manera que només seran de pagament els espectacles de la sala La Unió (3 en total) i la instal·lació de la companyia Tombs creatius a l’espai Taverna (1 dissabte i 1 diumenge). Les entrades per als espectacles de pagament es poden adquirir a la pàgina web www.alpicat.cat/entrades o des de l’App de l’Ajuntament.

PODEU CONSULTAR TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ.

PREPARATIUS.jpg

WhatsApp Image 2023-06-28 at 09.16.41.jpeg

  • Compartir