CircPicat presenta el cartell de la seva 11a edició, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Circ Picat / CircPicat presenta el cartell de la seva 11a edició, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol

CircPicat presenta el cartell de la seva 11a edició, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol

L’espectacle inaugural serà ‘Amal’, la primera producció de circ de la companyia lleidatana La Baldufa.

CircPicat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat ha donat a conèixer la imatge del cartell de la seva 11a edició, que s’ha programat per als dies 4 a 7 de juliol (de dijous a diumenge).

El cartell és una creació del dissenyador alpicatí Ernest Casals i, sobre un fons negre, hi apareixen unes mans fent malabars amb unes boles blanques.

Tots els detalls de la programació de CircPicat es desvetllaran a la presentació que es farà properament, tot i que des de l’organització, com sempre a càrrec de l’Ajuntament, ja s’ha avançat que el festival mantindrà la línia dels darrers anys, que totes les propostes de carrer seran gratuïtes i que l’espectacle inaugural, titulat ‘Amal’, anirà a càrrec de la companyia lleidatana La Baldufa. Cal destacar que La Baldufa ha estat en residència a Alpicat i que ‘Amal’, que es va estrenar a FiraTàrrega, és la seva primera producció de circ. L’altra gran novetat de l’edició d’enguany de CircPicat serà que, arran de les obres que s’estan executant a les pistes poliesportives, no es podrà utilitzar l’anomenat Espai Pista.

CARTELL 24.jpg

  • Compartir