Circ Picat comptarà amb 18 companyies en la seva 11a edició, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Circ Picat / Circ Picat comptarà amb 18 companyies en la seva 11a edició, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol

Circ Picat comptarà amb 18 companyies en la seva 11a edició, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol

La presència lleidatana estarà en mans de La Baldufa, que oferirà l’espectacle inaugural, Zum Zum Teatre i la música de Nasty Lovers. Totes les representacions seran gratuïtes excepte les tres que es faran a La Unió, que seran de pagament però a un preu de només 3 euros.

CircPicat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat ha donat a conèixer la seva programació de cara a la seva edició número 11, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol. En aquesta ocasió, Circ Picat compta amb 18 companyies, 12 de les quals són catalanes, 2 de la resta de l'Estat espanyol (Aragó i Madrid) i 4 estrangeres (Argentina, Eslovènia, França i França-Suècia). Pel que fa a la presència lleidatana, estarà en mans de les companyies La Baldufa i Zum Zum Teatre, així com del grup musical Nasty Lovers. De la totalitat d’espectacles programats, només són de pagament els tres que es representen a La Unió, i a un preu únic de només 3 euros. 

Tot plegat en una programació pensada per a totes les edats, amb tallers, concerts i la taverna amb foodtrucks, és a dir, mantenint l’aposta dels darrers anys per les propostes de qualitat i per seguir sent un referent en el món del circ.

L’altra gran novetat de l’edició d’enguany de CircPicat és que, arran de les obres que s’estan executant a les pistes poliesportives, l’anomenat Espai Pista no estarà ubicat al lloc habitual, sinó al pàrquing del Parc del Graó. Així, els escenaris on es desenvoluparà Circ Picat seran, a més d’aquest reubicat Espai Pista, els espais Taverna, Roure, Molí i La Unió.

Entrant més en detall en la programació, l’espectacle inaugural serà ‘Amal’, de la companyia lleidatana La Baldufa, que es podrà veure el dijous 4 al vespre a l’Espai Pista. Cal destacar que La Baldufa ha estat en residència a Alpicat i que ‘Amal’, que es va estrenar a FiraTàrrega i tracta el tema dels refugiats, és la seva primera producció de circ i té com a eix les acrobàcies.

Passant al divendres 5, hi ha tres propostes, totes a partir de les 20.00 hores: ‘L’illa del tresor’, amb Inhabitants, a La Unió, de moviment i teatre d’objectes; dos representacions de l’obra ‘Equipaje de mano’, amb els argentins Circo Franela i els seus ports acrobàtics, a l’Espai Taverna; i ‘Gregarious’, amb la companyia català-sueca Soon Circus (Pista), amb acrobàcia, màstil i bàscula.

El dissabte 6 serà el dia gran de Circ Picat, amb un total de 10 representacions. Al matí, amb ‘Màgia de lejos’, amb els malabars, el clown i la màgia de La Forzuda (Espai Roure), i a la tarda, a partir de les 18.00 hores i de manera ininterrompuda fins a mitjanit, amb ‘Rube’, més malabars i acrobàcia amb els aragonesos Alodeyá (La Unió); dos representacions de ‘Lo dia bobo’, de Lolo Diabo, amb protagonisme pel diàbolo (Taverna); l’equilibri, les baldufes i l’acrobàcia de ‘La pedra de fusta’, de Circ Eia (Roure); ‘Batkana’, amb els malabars i la dansa de la companyia franco-sueca Lazuz (Taverna); ‘Rhinos’, amb la dansa i l’humor dels lleidatans Zum Zum Teatre (Taverna); un concert, també amb accent lleidatà, de Nasty Lovers (Taverna); ‘Peti peta hoffen swow’, dels francesos LPM-Los Putos Makinas dels malabars i el clown (Pista); i ‘Arriba’, amb l’equilibri i el clown de José Luis Redondo (Roure).

El diumenge 7, darrer dia del festival, oferirà un matí de tallers amb Espai Melic, SAC Espectacles i l’eslovè Andrej Tomse (Espai Roure), mentre que a la tarda s’han programat ‘Los Viajes de Bowa’, de la madrilenya La Gata Japonesa (La Unió), amb  acrobàcia, equilibri, clown i màgia; ‘Get the hat’, del funambulista Andrej Thomse (Roure); dos passis més de ‘Lo dia bobo’ (Taverna); ‘H’, de la també funambulista La Córcoles; i l’espectacle de cloenda, ‘Welcome to my head’, de Kerol (Pista), amb malabars, beatbox i humor.

Quant a la venda d’entrades, les localitats per als espectacles de pagament es podran adquirir a la pàgina web www.alpicat.cat/entrades o des de l’App de l’Ajuntament. L’entrada que acredita l’accés es rebrà per correu electrònic en format PDF i caldrà mostrar-la a l’organització per accedir al recinte.

Pel que fa al cartell d’aquesta edició, és una creació del dissenyador alpicatí Ernest Casals i, sobre un fons negre, hi apareixen unes mans fent malabars amb unes boles blanques.

Podeu consultar tots els detalls al PROGRAMA.

Podeu trobar més informació a INFO.

Podeu comprar les entrades per als espectacles de pagament a ENTRADES.

PROGRAMACIÓ

CARTELL 24.jpg

AMAL-3.jpg

ALODEYA.jpg

SOON CIRCUS-1.jpg

  • Compartir