Xavier Sànchez, germà de l’ex president de l’ANC Jordi Sànchez, diumenge a la inauguració de la plaça de l’1 d’Octubre de 2017 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Xavier Sànchez, germà de l’ex president de l’ANC Jordi Sànchez, diumenge a la inauguració de la plaça de l’1 d’Octubre de 2017

Xavier Sànchez, germà de l’ex president de l’ANC Jordi Sànchez, diumenge a la inauguració de la plaça de l’1 d’Octubre de 2017

Xavier Sànchez, germà de l’ex president de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana), Jordi Sànchez, a més de membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils, serà aquest diumenge a Alpicat amb motiu de la inauguració de la plaça de l’1 d’Octubre de 2017.

 Aquesta inauguració serà l’acte central de tot el seguit d’activitats que l’Ajuntament d’Alpicat i Assemblea.cat Alpicat, amb el suport del CDR Alpicat, han preparat per commemorar el primer aniversari dels fets de l’1 d’octubre.

En el cas de la plaça, la inauguració està prevista pel diumenge a les 12.00 hores i inclourà, a més de l’acte inaugural, un vermut i jocs de fusta per a la canalla a càrrec de Sac Espectacles. Xavier Sànchez estarà acompanyat per l’alcalde Joan Gilart en un acte en què la plaça Espanya passarà a denominar-se plaça 1 d’Octubre de 2017. Es dóna la circumstància que el germà de Jordi Sànchez (encara empresonat pels fets del procés) ja va ser, el passat mes d’abril, a la inauguració de la plaça del mateix nom de Bellpuig.

La commemoració de l’1 d’octubre viurà, a més, una prèvia dissabte al vespre a La Unió, amb l’actor Toni Albà, que oferirà una xarrada amb entrada gratuïta sobre ‘Ser o no ser catalans, experiència personal en el procés’ (19.00 hores) i l’espectacle de pagament ‘Bufonant’ (22.00 hores). Enmig dels dos actes, l'ANC i el CDR faran un sopar al bar, la recaptació del qual es destinarà a la Caixa de Solidaritat.

A més, dilluns dia 1 de 17.00 a 21.00 hores es podrà veure a La Unió una exposició de fotografies de la jornada de l’1 d’octubre del 2017, una mostra en què hi han col·laborat tots els alpicatins i alpicatines que ho han desitjat.

  • Compartir