Signatura d’un conveni per l'assumpció del servei d'enllumenat públic entre l'Ajuntament i la urbanització La Vinya — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Signatura d’un conveni per l'assumpció del servei d'enllumenat públic entre l'Ajuntament i la urbanització La Vinya

Signatura d’un conveni per l'assumpció del servei d'enllumenat públic entre l'Ajuntament i la urbanització La Vinya

L’Ajuntament d’Alpicat i la urbanització La Vinya d’Alpicat han signat un conveni segons el qual el consistori assumirà el servei d’enllumenat públic d’aquesta urbanització.

El conveni ha estat subscrit per l’alcalde Joan Gilart i pel president de la urbanització, Eduard Pallàs, en presència del primer tinent d’alcalde, Antoni Tornos. Segons l’acord, l’Ajuntament es farà càrrec del servei d’enllumenat, mentre que la urbanització mantindrà la resta de serveis urbanístics no transferits.

El conveni arriba després que l’assembla general de la urbanització manifestés la seva voluntat majoritària perquè es transferís aquest servei, que s’ha materialitzat ara, un cop s’ha justificat que la instal·lació no pateix deficiències tècniques i s’ha analitzat l'estudi econòmic del servei d’enllumenat amb projecció a cinc anys.

vinya

  • Compartir