Plusfresc dona a ‘Quiets a casa!’ 2.000 bosses per fer bates sanitàries i Medilast aporta tela per fer mascaretes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Plusfresc dona a ‘Quiets a casa!’ 2.000 bosses per fer bates sanitàries i Medilast aporta tela per fer mascaretes

Plusfresc dona a ‘Quiets a casa!’ 2.000 bosses per fer bates sanitàries i Medilast aporta tela per fer mascaretes

La crida del col·lectiu ‘Quiets a casa!’ d’Alpicat demanant més material per confeccionar bates sanitàries i mascaretes ha tingut una bona resposta tant per part de particulars com d’empreses.

Entre aquestes últimes destaquen les aportacions que han fet Plusfresc Lleida i Medilast. Així, Plusfresc ha fet donació de 2.000 bosses grans d’escombraries amb les quals el personal de ‘Quiets a casa!’ podrà fer bates, mentre que Medislats ha contribuït amb un volum important de teles amb les quals es podran fer mascaretes.

A més, altres empreses del poble s’hi estan afegint, com és el cas de Radiadors Ibáñez, que ha aportat dos caixes de bosses d’escombraries, o la Cooperativa Sant Bartolomé, que també ha donat dos caixes de material.

Tant el grup ‘Quiets a casa!’ com l’Ajuntament volen agrair públicament les donacions, tant les dels particulars com les de les empreses.

plusa

  • Compartir