Miscel·lània Teatre va encetar el 2n Cicle de Teatre per a tots els públics — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Miscel·lània Teatre va encetar el 2n Cicle de Teatre per a tots els públics

Miscel·lània Teatre va encetar el 2n Cicle de Teatre per a tots els públics

L’espectacle ’36 polzades’, a càrrec de Miscel·lània Teatre, va obrir aquest diumenge la segona edició del segon Cicle de Teatre per a tots els públics, que organitza Ajuntament d’Alpicat.

La Unió va ser l’escenari d’aquesta primera cita, que inclou tres espectacles que es podran veure d’aquí a finals d’any. A ‘36 polzades’, el públic assistent va poder gaudir d’una comèdia familiar, sense parla, amb banda sonora original i projecció audiovisual. En ella, un dia de tempesta, un personatge peculiar entra a casa i s’hi troba una sèrie d’entrebancs. Decidit a relaxar-se veient la televisió, un curtcircuit fa que tingui una fantasia amb una noia d’un altre planeta.

La segona representació del cicle arribarà el diumenge 26 de novembre amb ‘Canta! Cantar ens uneix’, amb la cantant pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, que s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència. El cicle acabarà el dissabte 16 de desembre amb ‘La gallina dels ous d’or’, una producció de Zum Zum Teatre.

tre1

tre2

tre3

arxivat sota:
  • Compartir