La Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda, protagonistes de la Diada a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda, protagonistes de la Diada a Alpicat

La Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda, protagonistes de la Diada a Alpicat

La Diada Nacional de Catalunya s’ha viscut a Alpicat amb els dos actes tradicionals que tradicionalment la configuren: la Pujada al Tossal de la Corona i la Festa de la Catxipanda.

L’encarregada d’obrir el foc va ser la Pujada al Tossal de la Corona, que aquest dilluns arribava a la seva 24a edició. Es va iniciar a les 9 del vespre des del davant del Casal, amb un recorregut que va passar per la Bassa dels Rovinals per acabar al Tossal i fer el canvi d’estelada. A la tornada, els participants van poder gaudir d’un refrigeri amb entrepans i beguda.

Avui ha estat el torn per a la 37a edició de la Festa de la Catxipanda, que ha tingut com a escenari el Parc del Graó. L’activitat ha començat de bon matí amb la preparació de les parcel·les de les colles i un esmorzar. La xaranga Estrella Band i el parc infantil Diver Park, amb inflables, llit elàstic i futbolí humà, han donat color al matí. Per aquesta tarda està previst el fi de festa amb més Diver Park, l’espectacle infantil ‘1, 2, 3,... 21, la pares tu!’, amb Sac Espectacle, i la Disco Balla-la amb Jordi Callau.

Podeu consultar les fotos al Facebook oficial de l’Ajuntament d’Alpicat.

  • Compartir