La Matança del Porc, la Trailwalker 2018 i Setmana Santa a La Unió, dins el programa del mes de març a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La Matança del Porc, la Trailwalker 2018 i Setmana Santa a La Unió, dins el programa del mes de març a Alpicat

La Matança del Porc, la Trailwalker 2018 i Setmana Santa a La Unió, dins el programa del mes de març a Alpicat

El mes de març arribarà a Alpicat carregat d’activitats, entre les que destaquen la Festa de la Matança del Porc, la Trailwalker 2018 i Setmana Santa a La Unió.

Començant per la Festa de la Matança del Porc, se celebrarà el diumenge dia 4 al Parc del Graó, amb la preparació del dinar durant tot el matí. Recordeu que els tiquets es poden comprar fins al dia 2 als establiments habituals a un preu de 8 euros, o bé el mateix dia 4 a 11 euros fins a exhaurir existències. Aquesta festa està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Cultural de Dones.

Pel que fa a la Trailwalker 2018, programada pel diumenge 18 al matí al Parc del Graó, es tracta d’una jornada esportiva amb tornejos de pàdel, tennis, trekking, marxa BTT, futbol, zumba, trail running, escalada,... També hi haurà sortejos, esmorzar i una rifa solidària final amb importants regals. La recaptació es destinarà a l'equip G-155 de la cursa solidària Trailwalker 2018, format per 7 persones, 4 d'elles d'Alpicat. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció AQUÍ. L’organització va a càrrec del Club Excursionista Alpicat i Tramdur Alpicat.

Finalment, del 26 al 29 de març s’ha programat Setmana Santa a La Unió, un seguit de tallers i espectacles per als infants que es faran durant les vacances escolars de Setmana Santa.

Entre la resta d’activitats previstes hi ha concerts, el Torneig de Pàdel Alpicat Solidari, exposicions, una caminada amb motiu del Dia Internacional de les Dones, animació infantils , tallers i un recital de Veus en Vers, a més d’una àmplia activitat a la Biblioteca.

Podeu consultar la guia amb totes les activitats a GUIA MARÇ. També podeu veure-les a les imatges adjuntes.

guia1

guia2

guia3

guia4

  • Compartir