La Marató de TV3 i els actes nadalencs acaparen les activitats per al desembre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La Marató de TV3 i els actes nadalencs acaparen les activitats per al desembre

La Marató de TV3 i els actes nadalencs acaparen les activitats per al desembre

El menú d’activitats per al mes de desembre a Alpicat arriba ben carregat, amb especial protagonisme, com és habitual, per a les activitats dedicades a La Marató de TV3 i per les festes nadalenques.

Així, al marge de diferents obres teatrals, de la darrera sessió de les Jornades Sanitàries, del Christmas Jazz amb Eva Espejo i de l’exposició d’escultures de Rubén Aranda, els dies 14, 15 i 16 ens espera una veritable ‘marató’ d’activitats dedicades a recollir fons per a La Marató de TV3, amb la Fira de Solidaritat Saludable, el Musical de Nadal del Terraferma, el Festival de Dansa del Dr. Serés, el Concert de Nadales de la Coral Sant Bartomeu, l sessió de Zumba i Vemrut amb l’AE Taciplà i el Ball Solidari.

Pel que fa al Nadal pròpiament dit, tindrem un any més el Pessebre Monumental, una Hora del Conte especial, el Concert de Nadal de l’EMMA, el Festival de Ball Esportiu del Dr. Serés, ‘Els Pastroets d’Alpicat’, el Ball de Nadal, el Parc de Nadal, el Ball de Cap d’Any i els preparatius per a la visita dels Reis Mags.

Podeu consultar la guia completa d’activitats de desembre a les imatges adjuntes o bé en aquest ENLLAÇ.

g1

g2

g3

g4

  • Compartir