La línia de bus Expres E4 Alpicat-Lleida posa en marxa les seves millores a partir d’avui — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La línia de bus Expres E4 Alpicat-Lleida posa en marxa les seves millores a partir d’avui

La línia de bus Expres E4 Alpicat-Lleida posa en marxa les seves millores a partir d’avui

Comptarà amb més expedicions diàries, més intermodalitat i més parades.

La línia de bus Expres E4 Alpicat-Lleida compta, des d’avui, amb més expedicions diàries, més intermodalitat i més parades.

Pel que fa a les expedicions diàries, les millores en el corredor Alpicat-Lleida experimentaran un increment, passant-se d’un servei 14+14 a un 17+18 de dilluns a divendres, mentre que els dissabtes feiners passaran d’un servei 9+8 a un 11+11 en dissabtes feiners.

Hi ha també més intermodalitat, amb un nou recorregut a Lleida. Això és tradueix en que hi ha 3 expedicions d’anada i 3 de tornada que fan un nou recorregut a la ciutat de Lleida, i s’incorporen 3 noves parades (Prat de la Riba 4-6, Rambla Ferran 53 i Princep de Viana-Renfe), les quals permeten millorar la cobertura territorial i la intermodalitat amb els serveis Avant i ferroviaris a Lleida per comunicar-se amb Barcelona.

S’incorpora una nova parada a Hostal del Lluc-Urbanització, tant d’anada com de tornada. En una fase inicial aquesta parada la faran 5 expedicions en sentit Lleida i totes les expedicions en sentit Alpicat. En una segona fase es col·locarà un polsador a la parada de Hostal del Lluc-Urbanització, de manera que la parada es farà a la demanda per tal de millorar la explotació de la línia, és a dir, que el bus modificarà el seu recorregut per fer aquesta parada únicament si un usuari ho demana.

També es milloren la imatge i els equipaments a totes les parades. Als pals de parada i a les marquesines existents s’hi ha aplicat la imatge Expres, s’han actualitzat els horaris i, s’han arreglat els desperfectes. També s’ha millorat la senyalització tant horitzontal com vertical de les parades d’Alpicat.

Una altra de les novetats afecta als vehicles de la nova línia exprés, ja que s’utilitza un vehicle que té la imatge diferenciada ‘exprés.cat’, que cobreix pràcticament la totalitat de les expedicions. A més, són vehicles totalment accessibles amb servei de Wi-Fi gratuït.

De la mateixa manera, cal destacar un canvi que afecta a la parada de la Urbanització Buenos Aires-La Cerdera de la línia Almacelles-Lleida. En aquest cas, per tal de millorar la seguretat del viatgers que utilitzen aquesta parada, es trasllada l'actual parada en sentit Lleida (a la rotonda d’accés a la urbanització, a l’altre costat de l’autovia A22) en tres expedicions, una procedent d'Almacelles amb sortida a les 10.30h i dos procedents de Tamarite de Litera amb sortides a les 14.30h i 18.30h. En sentit Almacelles es manté l’actual parada a la carretera N-240 a la cruïlla del carrer Montsec, en la qual hi paren totes les expedicions d’aquesta línia al llarg del dia. 

Podreu consultar els horaris i totes aquestes informacions i novetats AQUÍ.

bus nou

  • Compartir