La IX Duatló Popular d’Alpicat se celebra amb èxit apostant per l’esport en família amb més de 220 participants — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La IX Duatló Popular d’Alpicat se celebra amb èxit apostant per l’esport en família amb més de 220 participants

La IX Duatló Popular d’Alpicat se celebra amb èxit apostant per l’esport en família amb més de 220 participants

Jordi Pelegrí (Club Triatló Lleida), en categoria masculina, i Laura Freixenet (HC Alpicat), en femenina, ha estat els guanyadors de la novena edició de la Duatló Popular d’Alpicat

La IX Duatló d'Alpicat és una activitat que ha reunit més de 220 participants –hi havia inscripció limitada– i s’ha caracteritzat pel gran nombre de famílies, amb nens i nenes de totes les edats, que no han perdut l’oportunitat de fer esport de manera conjunta.

Pelegrí ha invertit un temps de 26’30” en fer els dos segments, tres quilòmetres de cursa a peu i 7,5 quilòmetres de bicicleta tot terreny. La segona plaça ha estat per Josep Sentís que ha entrat a tan sols tres segons del vencedor, mentre que el tercer en creuar la meta ha estat Lluís Garreta amb un cronòmetre de 27 minuts exactes.  

Per la seva banda, Laura Freixenet ha trigat 41’32” en completar el circuit, que ha transcorregut pel nucli urbà i per zones rurals pròximes al municipi del Segrià creuant la línia de meta superant només per centímetres a Joana Justo, que ha entrat amb el mateix temps. La tercera plaça ha estat per a Anna Onieva amb un temps de 42’17”.

El fet de tractar-se d’una duatló popular i gratuïta va fer que ja a mitjans de setmana es tanquessin les inscripcions, guardant només mig centenar de dorsals per als participants de darrera hora.

Les pubilles d’Alpicat han estat les encarregades de lliurar  els trofeus en les diferents categories i tots els participants han gaudit d’un esmorzar popular, d’una bossa amb obsequis de tot tipus i del fet de poder participar en diversos sortejos.

S’han lliurat també el guardó a la família més participativa que ha anat a parar a la família Ferreres i també s’ha distingit l’atleta més veterà (Francisco Javier Aldaver) i el més petit (Julen Galindo).

La meteorologia ha propiciat que la Festa de l’Esport d’Alpicat, que ha coincidit amb la festivitat de Sant Sebastià, hagi estat un èxit, tant per la banda participativa com per l’organitzativa. La celebració d’aquesta novena edició no hauria estat possible sense l’ajuda de les més de cinquanta persones que han col·laborat com a voluntaris. Des del personal de l’Ajuntament i Tramdur Alpicat, fins a voluntaris de la localitat com diversos alumnes del Grau Mitjà d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives del IES Joan Oró de Lleida.

La classificació general completa la podeu consultar al web www.iter5.cat

Duatló 2

Duatló 3

Duatló 4

Duatló 5

Duatló 6

Duatló 7

  • Compartir