La Fira Circ Picat ja té definit el seu programa — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La Fira Circ Picat ja té definit el seu programa

La Fira Circ Picat ja té definit el seu programa

La segona edició de la Fira Circ Picat, que se celebrarà a Alpicat els dies 27 i 28 de juny, ja té definit el seu programa. El certamen és el primer festival de circ que té lloc a la província de Lleida i significa una clara aposta per promocionar aquesta disciplina artística.

Així, el dissabte 27, d’11.30 a 13.30 hores, a la Plaça dels Països Catalans, se celebraran tallers de circ amb Pinzellades de Circ d’Improvisto’s Krusty Show, i a les 12.30, a la plaça de La Unió, es podrà veure l’espectacle “Un pallasso agosarat”, de Lo Biel. Ja a la tarda, a les 17.30, a la plaça de La Unió, es representarà “Pirates de circ”, de Tot Circ, i a les 19.00 es farà l’espectacle itinerant “Tandarica Circus”, de Passabarret. Més tard, a les 20.15 hores, la plaça dels Països Catalans serà l’escenari de “Cabaret Elegance”, d’Elegants, i la plaça de la Natura acollirà a les 23.00 hores “Éssers de llum”, d’Improvisto’s Krusty Show.

Ja el diumenge 28, la plaça dels Països Catalans obrirà el foc a les 11.30 amb tallers de circ d’Improvisto’s Krusty Show, la mateixa companyia que a les 12.30 oferirà “Beatboc Circ” a la sala La Unió. A la tarda, a les 17.30 la plaça dels Països Catalans oferirà “Salsa”, de Vola qui Vol, i a les 18.45 serà el torn per l’espectacle itinerant “La Cirquesta”, d’Improvisto’s Krusty Show. La Fira Circ Picat acabarà a les 20.00 hores amb “Do Not Disturb”, de Vaiven Circo, a la sala La Unió, i a les 22.00 hores amb “Magia de Thot”, d’Alas Circo Teatro.

En la primera edició de la Fira, al juny de l’any passat, Alpicat va viure un festival de circ on hi van participar companyies d’arreu, unes jornades en què infants, joves i pares van gaudir d’una gran diversitat d’espectacles, tots ells gratuïts.

Atesa la valoració positiva del festival i l’elevada participació dels veïns i visitants, s’ha programat la segona edició d’aquesta fira. Acrobàcies, malabars, equilibris, trapezi, llits elàstics, pallassos, clowns, música i tallers i espectacles per a tots els públics són algunes de les propostes que es podran veure.

La Fira Circ Picat està organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat, amb la direcció artística de la  companyia de circ Improvisto's Krusty Show.

Rep la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Segrià.

Més informació.

  • Compartir