La Cursa de la Dona, l’homenatge a la gent gran i el Dance Fit Day, protagonistes del maig — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La Cursa de la Dona, l’homenatge a la gent gran i el Dance Fit Day, protagonistes del maig

La Cursa de la Dona, l’homenatge a la gent gran i el Dance Fit Day, protagonistes del maig

El mes de maig oferirà un menú força variat a Alpicat, amb protagonisme per als esports, per a la festa i també per a la gent gran.

De tots els actes programats, i que podeu consultar en aquest ENLLAÇ i a les imatges adjuntes, destaquen tres grans cites. La primera serà la Cursa de la Dona, que arribarà el 5 de maig sota el seu format habitual, és a dir, un recorregut de 6 kilòmetres i caràcter benèfic, ja que els diners recollits a través de les inscripcions es destinarà a la investigació del càncer d’endometri de l’AECC.

Els dies 11 i 12, tindrem les Festes de Sant Isidre, amb inflables, la Festa Cocodril Club, ball i, pel damunt de tot, l’Homenatge a la Gent Gran, una diada que inclourà Missa, música coral i un refrigeri per celebrar el merescut reconeixement als nostres avis i àvies.

La tercera gran cita serà el Dance Fit Day, una activitat de nova creació qimpulsada per l’Ajuntament i per Nº 1 Dance Fit Center, amb la coreògrafa Eva Espejo al capdavant. Serà una jornada destinada a la vida saludable i al benestar que oferirà tota mena d’iniciatives.

maig1

maig2-3

maig4

  • Compartir