La base de dades dels Amics de La Unió s’actualitza diàriament per fer reserves per als actes de la Festa Major — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / La base de dades dels Amics de La Unió s’actualitza diàriament per fer reserves per als actes de la Festa Major

La base de dades dels Amics de La Unió s’actualitza diàriament per fer reserves per als actes de la Festa Major

La base de dades dels Amics de La Unió s’actualitza diàriament, de manera que totes les altes que es produeixen durant un dia ja estan plenament vigents i operatives com a molt tard al dia següent per a la plataforma de la reserva/venda d’entrades de la Festa Major o d’altres esdeveniments.

 Cal recordar, a més, que el dia 24 de juliol, és a dir, tres dies abans de l’inici de la reserva d’entrades per a la Festa Major d’Alpicat, ja es va anunciar que aquesta reserva estaria restringida inicialment als titulars del carnet Amics de La Unió, amb la qual cosa hi havia marge suficient per donar-se d’alta, un tràmit que es pot fer telemàticament i sense cost, ja que és un carnet gratuït.

De fet, el carnet Amics de La Unió existeix des de fa més de dos anys, ja que es va crear al maig del 2018 amb l’esperit d’oferir, de forma gratuïta, avantatges als seus titulars i dinamitzar la vida cultural d’Alpicat. Els únics requisits eren, i segueixen sent, ser major de 3 anys i estar empadronat a Alpicat. Si voleu donar-vos d’alta ho podeu fer AQUÍ.

  • Compartir