L’Ajuntament s'adhereix la campanya ‘Sóc responsable’ sobre la tinença d’animals — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament s'adhereix la campanya ‘Sóc responsable’ sobre la tinença d’animals

L’Ajuntament s'adhereix la campanya ‘Sóc responsable’ sobre la tinença d’animals

L’Ajuntament d’Alpicat s'ha adherit a la la campanya ‘Sóc responsable’ sobre la tenença responsable d'animals. La campanya, que va entrar en vigor el passat 5 de febrer i estarà vigent fins el 3 de maig, està impulsada per la Fundación para el Asesoramiento y Acción en Defensa de los Animales (FAADA).

Els objectius de la campanya són:

  • Informar a la ciutadania de l’obligació legal de tenir identificats els seus animals (amb el microxip i la xapa corresponents) i registrats al cens municipal. Conscienciar sobre els avantatges d’esterilitzar els animals.
  • Controlant la natalitat evitem no només els problemes de salut i comportament del nostre animal, sinó que estem contribuint a evitar la superpoblació que provoca l’abandonament.
  • Identificar i esterilitzar el màxim nombre d’animals de companyia amb la finalitat de tenir un control sobre la seva natalitat i millorar el seu benestar –físic i psicològic-.
  • Ajudar a optimitzar els recursos destinats per l’administració pública i les entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d’animals perduts i abandonats.

Podeu trobar més informació i fer les vostes inscripcions en aquest ENLLAÇ.

campanya

  • Compartir