L’Ajuntament licita la reurbanització de la plaça de l’Església per 343.000 euros — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament licita la reurbanització de la plaça de l’Església per 343.000 euros

L’Ajuntament licita la reurbanització de la plaça de l’Església per 343.000 euros

L’Ajuntament d’Alpicat ha aprovat la licitació de la reurbanització de la plaça de l’Església i plaça Espanya, avui plaça 1 d’octubre de 2017.
L’Ajuntament licita la reurbanització de la plaça de l’Església per 343.000 euros

Recreació virtual de la zona

El projecte inclou una actuació a l’entorn de l’església, la zona de La Unió i les futures dependències municipals, que estaran situades a l’edifici Cal Negre.

Aquesta intervenció preveu una reurbanització viària, la substitució dels serveis i la priorització dels vianants, tot mantenint els sentits de la circulació. L’actuació compta amb un pressupost de 343.000 euros i serà finançada per la Diputació de Lleida amb 135.000 euros, mentre que la resta sortirà de recursos propis de l’Ajuntament.

L’actuació també preveu la urbanització del carrer del Rabal i l’habilitació de 14 places d’aparcament que substituiran les que quedaran eliminades per l’actuació proposada.

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha explicat que la previsió és que “les obres de millora de la plaça es posin en marxa cap a finals de maig i esperem que estiguin enllestides per finals d’aquest any 2018”, coincidint, ha afegit Gilart, amb l’acabament de les obres de les noves dependències municipals. 

recre

  • Compartir