L’Ajuntament, distingit a la presentació del calendari d’AREMI per la seva col·laboració amb el projecte — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament, distingit a la presentació del calendari d’AREMI per la seva col·laboració amb el projecte

L’Ajuntament, distingit a la presentació del calendari d’AREMI per la seva col·laboració amb el projecte

L’Ajuntament d’Alpicat, en qualitat d’organitzador de les Estades de Lleure, ha estat avui distingit a l’acte de presentació del calendari solidari de l’Associació Aremi, celebrat a la Diputació de Lleida.

L’alcalde Joan Gilart i la gestora esportiva municipal, Andrea Pardell, han recollit la distinció de mans del vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i de Maria Mercè Batlle, presidenta de l’Associació AREMI, per haver estat una de les 17 entitats lleidatanes que han col·laborat en la creació d’aquest calendari.

Concretament, la foto corresponent a les Estades de Lleure d’Alpicat il·lustra el mes de juliol, que és quan es va celebrar aquesta activitat. Cal recordar que, durant aquestes estades, els participants van compartir una jornada amb els nois i noies d'AREMI, que es van desplaçar a Alpicat amb els seus monitors del centre, tot plegat en una experiència que va resultar molt enriquidora per ambdues parts.

El calendari es vendrà a un preu de 5 euros i els beneficis es destinaran directament a finançar projectes de l’Associació AREMI.

aremi

  • Compartir