L’Ajuntament compra un nou porta-fèretres per al cementiri — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament compra un nou porta-fèretres per al cementiri

L’Ajuntament compra un nou porta-fèretres per al cementiri

L’Ajuntament d’Alpicat ha incorporat un nou servei amb la compra d’un porta-fèretres.

Aquesta adquisició ha suposat una inversió de 18.000 euros per part del consistori, tot plegat amb l’objectiu de disposar d’un element que permetrà millorar la seguretat dels treballadors municipals i dels usuaris del cementiri.

El nou equip compta amb les últimes mesures de seguretat, a més d’oferir una millor capacitat de càrrega i una major altura de soterrament que la màquina anterior, que s’utilitzava des de l’any 2004.

Entre les característiques del porta-fèretres, destaca que disposa d’un nou sistema d'elevació per tisora i un màstil per assolir una altura de soterrament de 3,50 metres; també va equipat amb un nou sistema de tracció amb rodes pneumàtiques davanteres i motor posterior de grans prestacions per millorar la tracció, així com amb un sistema de sobrepès amb avisador acústic, un sistema de nivellament de gats amb micros de seguretat i un nivell automàtic per tal de garantir la seguretat de l'operari. Finalment, també disposa d’un carregador d'alta freqüència per reduir el consum elèctric.

Aquesta adquisió ha estat subvencionada per la Diputació de Lleida.

portaf

  • Compartir