Jardiland dona a l’Ajuntament diferents plantes, que s'han ubicat en residències de gent gran de la població — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Jardiland dona a l’Ajuntament diferents plantes, que s'han ubicat en residències de gent gran de la població

Jardiland dona a l’Ajuntament diferents plantes, que s'han ubicat en residències de gent gran de la població

Jardiland ha fet donació a l'Ajuntament d’Alpicat de diferents plantes que, a proposta de la mateixa tenda, han tingut com a destí diferents residències de gent gran de la població.

La donació és el resultat de la situació generada pel coronavirus, que ha provocat que no es puguin vendre plantes, amb la qual cosa els responsables de l’empresa van creure oportú fer donació al consistori.

D’aquesta manera, s’ha proporcionat a les plantes un ús del qual se’n gaudirà el municipi d’Alpicat, que a través de l'Ajuntament les ha ubicat en diferents residències de gent gran de la població. Des de l’Ajuntament, que en l’acte de donació va ser representat per l’alcalde Joan Gilart i pel primer tinent d’alcalde, Antonio Tornos, es va voler agrair aquest gest dels responsables de Jardiland.

Jardiland.jpg

  • Compartir