Inversió de més de 30.000 euros en millores urbanes durant aquest estiu — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Inversió de més de 30.000 euros en millores urbanes durant aquest estiu

Inversió de més de 30.000 euros en millores urbanes durant aquest estiu

Les actuacions s’han dut a terme aquest estiu i s’han centrat en millores en l’accessibilitat i en la reforma de la plaça de l’Escorxador.

L’Ajuntament d’Alpicat ha dut a terme durant els mesos de juliol i agost una inversió de més de 30.000 euros en la millora de l’accessibilitat en les voreres del municipi i en la reforma de la plaça de l’Escorxador, inaugurada fa més de 10 anys.

Les millores en l’accessibilitat han consistit en la construcció de baixadors al carrer Mossèn Cinto, eix vertebrador del municipi. Aquests elements permeten una millor circulació dels vianants a les voreres del nucli. L’actuació ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant un ajut directe.

Pel que fa a la intervenció a la plaça de l’Escorxador, demandada per molts dels veïns de la zona, ha consistit a resoldre patologies generades per l’acumulació de l’aigua, a més de la instal·lació de jocs infantils i la creació d’un sorral per al gaudi dels infants.

Les actuacions s’emmarquen dins el programa de millora urbana que l’Ajuntament es va proposar a principi de la legislatura i que es va materialitzant a partir de recursos propis municipals i d’ajudes d’altres administracions, com ara la Diputació de Lleida. 

reformes

  • Compartir