Informe de CASSA sobre la gestió del servei d’aigua potable a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Informe de CASSA sobre la gestió del servei d’aigua potable a Alpicat

Informe de CASSA sobre la gestió del servei d’aigua potable a Alpicat

CASSA Aigües i Depuració (CASSA) gestiona el servei municipal d’aigües d’Alpicat des del mes de gener de l’any 2000. Durant aquests 20 anys, CASSA ha aportat el seu coneixement tècnic amb l’objectiu d’optimitzar la gestió del servei.

En el temps restant de la concessió, CASSA vol seguir millorant la prestació d’aquest servei. Aquest document presenta el balanç 2019 de les actuacions més destacables portades a terme i és també una proposta de millores per al 2020, a desenvolupar conjuntament amb l’Ajuntament d’Alpicat, per tal d’assolir l’excel·lència del servei amb les màximes garanties i la màxima qualitat, els 365 dies de l’any. Podeu accedir a l'informe clicant AQUÍ.

D’altra banda, CASSA ofereix la possibilitat de col·laborar amb la campanya #JoEmCorono sense haver de fer cap donació econòmica, ja que serà la companyia la que, per cada nova alta a la factura digital, donarà 1€ al projecte d’assaig clínic #JoEmCorono, que vol reduir la transmissió del coronavirus. L’alta es pot fer entrant a ov.cassa.es.

 cassa1

cassa2

  • Compartir