Febrer amb Santa Àgueda, teatre, cursos, tallers i una conferència tot preparant el Carnaval — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Febrer amb Santa Àgueda, teatre, cursos, tallers i una conferència tot preparant el Carnaval

Febrer amb Santa Àgueda, teatre, cursos, tallers i una conferència tot preparant el Carnaval

La guia d’activitats per aquest mes de febrer a Alpicat ens arriba amb Santa Àgueda, teatre, cursos, tallers i una conferència, tot plegat mentre es va acostant el Carnaval, previst per començaments de març.

Abans que arribi aquesta cita, aquest febrer tindrem el ball de Santa Àgueda amb La Salseta del Poble Sec el dia 2, mentre que pel dia 3 està prevista una nova entrega del Cicle de Teatre per a Tots els Públics, en aquest cas amb ‘La superbleda’, a càrrec de la companyia La Bleda. Santa Àgueda també ens portarà una xocolatada benèfica el dia 5.

Pel que als cursos, aquests també tindran el seu espai amb el de català i el de xarxes socials al mòbil, així com amb el grup de conversa en anglès.

La programació es completarà amb una Hora del Conte amb ’10 pometes’ i Nopatiskos (dia 11), i amb una conferència amb el doctor en filosofia Francesc Torralba (dia 19), a més d’un taller de màscares amb Mercè Griñó (dia 26).

Pel que fa al Carnaval, les dates previstes són, totes als mes de març, els dies 3 (Cercavila i animació infantil), 6 (enterrament de la sardina) i 9 (Gran Rua de Carnaval). A més, pel dia 17 de març hi ha prevista la festa de la matança del porc.

gf1

gf2

gf3

  • Compartir