Endesa renova part de la xarxa elèctrica de baixa tensió a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Endesa renova part de la xarxa elèctrica de baixa tensió a Alpicat

Endesa renova part de la xarxa elèctrica de baixa tensió a Alpicat

La companyia elèctrica Endesa ha finalitzat recentment les obres de renovació de part de la xarxa elèctrica del municipi d’Alpicat, una intervenció que millorarà el servei als clients del municipi.

Concretament, s’han substituït 320 metres del cablejat existent de la xarxa convencional de baixa tensió per un de nou sistema de cable tipus trenat, dins dels plans de la companyia per a la millora contínua de les seves infraestructures elèctriques. Aquest canvi representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, la qual cosa dota el municipi d’una renovada xarxa més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides però aïllades, evitant així contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes.

Els treballs, que s’han realitzat als afores del municipi i han suposat una inversió de gairebé 7.000 euros aportats íntegrament per la companyia, formen part del pla de manteniment i millora tecnològica de les infraestructures elèctriques al Segrià.

endesa

  • Compartir