El Col·legi Doctor Serés es posa a punt per al nou curs amb el pintat de la part antiga i un nou sorral — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / El Col·legi Doctor Serés es posa a punt per al nou curs amb el pintat de la part antiga i un nou sorral

El Col·legi Doctor Serés es posa a punt per al nou curs amb el pintat de la part antiga i un nou sorral

El Col·legi Doctor Serés d’Alpicat està vivint en els darrers dies una posada a punt en les seves dependències de cara al nou curs escolar, que començarà l’1 de setembre.

Entre les tasques que s’estan duent a terme hi ha les de pintat de la planta baixa de la part vella del centre escolar i dels espais més deteriorats, unes feines que suposen una inversió d’uns 15.000 euros. Més endavant es procedirà a pintar la primera planta de la part antiga de l’edifici. També, entre les millores, destacar la construcció d’un nou sorral en una zona d’ombra per als alumnes del cicle infantil.

Fa uns dies, el Doctor Serés va rebre la visita del director territorial d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, que va estar acompanyat per l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i per la regidora Teresa Bosch. Tots plegats van poder comprovar la marxa de les tasques de pintat del centre escolar i les millores. 

  • Compartir