El carnet d’Amics de La Unió ja supera el miler de titulars — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / El carnet d’Amics de La Unió ja supera el miler de titulars

El carnet d’Amics de La Unió ja supera el miler de titulars

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va fer entrega aquesta setmana del carnet número 1.000 a l’alpicatina Iria Alberich Quintas.
El carnet d’Amics de La Unió ja supera el miler de titulars

Joan Gilart i Iria Alberich

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va fer entrega aquest dijous del número 1.000 del carnet d’Amics de La Unió.

La titular d’aquest carnet número 1.000 és Iria Alberich Quintas, que va rebre de mans de l’alcalde el document que l’acredita. Cal recordar que el carnet Amics de La Unió es va posar en marxa el passat mes de maig, amb la qual cosa en només tres mesos ha assolit aquesta xifra que denota que està gaudint d’una gran acceptació.

Es tracta d’un carnet gratuït i obert a totes les edats que ofereix un seguit d’avantatges per gaudir de la programació cultural de la sala La Unió, tot plegat en una iniciativa de l’Ajuntament d’Alpicat que té com a objectiu dinamitzar aquest espai i altres activitats culturals.

L’únic requisit per obtenir-lo és tenir més de 3 anys i estar empadronat al municipi. Per tramitar-lo, es pot fer via on-line a través de la pàgina www.alpicat.cat/amicsdeaunio o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. En tots dos casos, només cal facilitar les dades omplint un senzill formulari i posteriorment els carnets s’enviaran a casa per correu postal.

Entre els avantatges de què gaudiran els Amics de La Unió, hi ha que els titulars del carnet rebran informació directa i de primera mà dels espectacles i actes que es fan a sala La Unió; tindran accés en exclusiva a la venda d’entrades anticipades, com també accés a espectacles gratuïts i a descomptes especials en els de pagament; i participaran en sortejos d’entrades per a espectacles o per a activitats. 

  • Compartir