El Carnaval i la Festa de la Matança del Porc, plats forts del mes de març — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / El Carnaval i la Festa de la Matança del Porc, plats forts del mes de març

El Carnaval i la Festa de la Matança del Porc, plats forts del mes de març

El mes de març arribarà a Alpicat amb el Carnaval a sota el braç i un altre bon grapat de propostes, entre les que destaca la Festa de la Matança del Porc, prevista per al diumenge 17.

Començant pel Carnaval, el programa contempla el format habitual, amb una primera entrega dedicada a la Cercavila i a l’animació infantil amb Sac Espectacles, prevista per al diumenge 3, i una altra jornada, el dissabte 9, amb el plat fort de la Gran Rua de Carnaval, amb la desfilada, el concurs de carrosses i comparses i molta festa més tant a la tarda com a la nit. Entre una i altra cites, el dimecres 6 es farà l’enterrament de la sardina. Podeu consultar tots els detalls del Carnaval en aquest LINK.

Pel que fa a la Festa de la Matança del Porc, que es farà al Parc del Graó, a partir de les 9.00 hores començarà la preparació del dinar, que se servirà a les 14.00 hores. La venda de tiquets es fa als establiments habituals del municipi (fins al dia 15) a un preu de 8 euros. També es podran comprat el mateix diumenge a 11 euros fins exhaurir els tiquets disponibles. La festa està organitzada amb la col·laboració de l'Associació Cultural de Dones d'Alpicat

L'exposició de fotografies ‘Wabi Sabi, la belleza de la imperfección’, de Sara Caelles, dos obres de teatre (‘El Traje’, de la companyia Yin Teatre, i ‘L'efecte papallona’, a càrrec de la companyia Amaga), l’Hora del Conte (amb ‘Passem una estona?’, a càrrec de Nopatiskos), i Bibliocromo, una nova activitat de la Biblioteca, completen les propostes per aquest mes de març.

Podeu consultar tota la guia d’activitats en aquest ENLLAÇ o a les imatges adjuntes.

gm1

gm2

gm2

gm3

gm4

  • Compartir