Consells de seguretat per als usuaris de piscines i de bicicletes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Consells de seguretat per als usuaris de piscines i de bicicletes

Consells de seguretat per als usuaris de piscines i de bicicletes

Els Mossos d’Esquadra han facilitat un seguit de consells de seguretat adreçats d’una banda als usuaris de les piscines i de l’altra als usuaris de bicicletes.

Començant per les piscines, per tal d’evitar els robatoris es recomana l’ús de la consigna (en cas que n’hi hagi), escollint un cadenat segur, estar sempre atent als objectes personals i guardar i tancar les pertinences mentre ens dutxem.

Pel que fa a les bicicletes, es recomana aparcar en espais freqüentats, amb la bicicleta a la vista de tothom; fer-ho en un lloc que ens permeti lligar-la com a mínim pel quadre, i també per una roda, utilitzant una tanca segura i fiable.

També es recomana evitar comprar bicicletes de segona mà sense contracte ni factura, i conservar la factura de compra i anoteu el número de bastidor de la bicicleta.

En aquest sentit, cal recordar que cada bicicleta té un número de bastidor únic i exclusiu que la identifica, i a més es pot fer gravar el número de DNI o qualsevol altra referència en algun lloc del quadre de la bicicleta.

Si tot i les precaucions, som víctima del robatori d’una bicicleta, és necessari denunciar-ho a la dependència policial més propera.

En les imatges adjuntes trobareu de forma més detallada tots aquests consells.

m1

b1

b2

  • Compartir