Concurs per a la contractació del servei de les piscines municipals — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Concurs per a la contractació del servei de les piscines municipals

Concurs per a la contractació del servei de les piscines municipals

La Junta de Govern Local va acordar, el passat 27 de març convocar la licitació i aprovar el plec de clàusules referents a la contractació del servei de la piscina municipal per aquest estiu.

Aquesta licitació inclou la gestió del servei de bar, vigilància, neteja, manteniment i control de l’accés a l’àrea de piscines, pistes de tennis, pistes de pistes de pàdel, rocòdrom i pistes exteriors cobertes i neteja del parc durant les temporades d’estiu de l’any 2018, prorrogables any a any fins al 2021, mitjançant un concurs en què la contractació es farà a través de procediment obert a l’oferta econòmicament més avantatjosa i amb diversos criteris d’adjudicació. L’import del cànon de sortida per la realització del servei es fixa inicialment en 15.500 euros.

Els interessats en presentar-se poden aconseguir la documentació i la informació corresponent a l’Ajuntament d’Alpicat en horari d’oficina. La data límit per presentar les sol·licituds és de 20 dies naturals a comptar des de la publicació de l’anunci al Butlletí Oficial de la Província (3 d’abril). La documentació s’ha de presentar al Registre General de l’Ajuntament. L’obertura de pliques tindrà lloc a l’Ajuntament, el primer dimarts feiner següent al terme del termini establert per a la presentació de propostes, a la sessió de la Junta de Govern Local.

  • Compartir