Campanya de l’Ajuntament per netejar els carrers d’excrements de gossos — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Campanya de l’Ajuntament per netejar els carrers d’excrements de gossos

Campanya de l’Ajuntament per netejar els carrers d’excrements de gossos

L’Ajuntament d’Alpicat ha endegat una campanya per netejar els carrers de la brutícia generada pels gossos a la via pública.

Aquesta campanya té una doble vessant: eradicar els excrements de gos i evitar que els gossos vagin sense lligar pels carrers. Així, s’han començat a instal·lar pel poble una quarantena de cartells on es demana que la gent es comporti amb civisme i on s’informa de les sancions que poden rebre els infractors. A més, l’Ajuntament compta amb un servei de recollida específica d’excrements i per reposar bosses per aquesta finalitat.

En aquest sentit, el regidor de Polítiques Socials d’Alpicat, Joan Limón, ha explicat que l’objectiu final de la campanya és “que la gent prengui consciència d’aquest problema i fer pedagogia”, i que fins ara no s’ha posat cap sanció.

Limón ha afegit que ja han notat una certa millora des que la campanya s’ha posat en marxa, a la vegada que ha volgut precisar que la iniciativa inclou mesures per protegir especialment les zones verdes. En aquest cas, ha precisat que més que impedir el pas dels gossos per aquestes zones, el que es pretén és evitar que aquestes s’embrutin i que els gossos romanguin més temps del necessari en aquestes àrees verdes.

Aquest matí, l’alcalde Joan Gilart i els regidors Joan Limón i Antonio Tornos han visitat algunes de les zones incloses per la campanya i han intercanviat impressions amb alguns propietàries de gossos, que han destacat que veuen amb bons ulls una mesura que ha d’anar en benefici de la convivència de tots plegats.

cans gran

cans petita

  • Compartir