Caminades, el Correllengua, teatre i la castanyada, en un intens programa d’activitats per al mes d’octubre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Caminades, el Correllengua, teatre i la castanyada, en un intens programa d’activitats per al mes d’octubre

Caminades, el Correllengua, teatre i la castanyada, en un intens programa d’activitats per al mes d’octubre

El mes d’octubre començarà a tota marxa a Alpicat i acabarà amb una de les nits més esperades, la de la Festa de la Castanyada i la Nit d’Ànimes.

Les activitats programades per aquest mes tindran el seu punt d’inici el dia 7 amb la IV Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent. La cita oferirà tres distàncies, totes elles amb un punt d’arribada comú, Sant Joan de Déu d'Almacelles. La sortida de la distància mitja (20 kilòmetres) es farà des del Parc del Graó d'Alpicat.

No serà aquesta l’única caminada prevista, ja que el diumenge 21 es farà la Caminada contra el càncer de mama, una cita de caràcter lúdic i esportiu, no competitiu, i que està oberta a tothom. 

Abans, però, el divendres 12 concretament, se celebrarà el Correllengua, que en la seva 22a edició oferirà una cercavila amb elements de cultura popular pels carrers del poble, des de la plaça dels Països Catalans fins a La Unió, on es farà un berenar popular i un concert. 

L’activitat cultural també tindrà un punt àlgid amb l’obra ‘Safari’, de la Companyia de Comediants La Baldufa, que servirà per obrir el Cicle de Teatre per a tots els públics. La representació es farà el diumenge 21 a La Unió.

La recta final del mes estarà marcada per la castanyada, que el dia 31 inclourà el Concurs de Façanes, el taller de maquillatge, els túnels del terror i el Haloween Dance Fit Party amb Eva Espejo. A més, l’1 de novembre, jornada de Tots Sants, Veus en Vers tornarà a oferir els seus ‘Poemes per als absents’ al cementiri.

Podeu consultar la programació completa per al mes d’octubre a les imatges adjuntes o en format PDF clicant AQUÍ.

g1

g2

g3

g4

  • Compartir